Ez a kés több, mint egy egyszerű vágóeszköz, mert a művészi design, a kiváló minőségű anyagok feldolgozása és a különleges ergonómia megdobogtatja a szenvedélyes főzésrajongók szívét. A Sujihiki egy japán faragókés, amely különösen alkalmas finom szeletek vágására és a húsok precíz szeletelésére. A zökkenőmentes pakka fa nyél kényelmesen illeszkedik a kézbe. A pengét a Honbazuke ravaszával élesítették. A klasszikus japán késkészítés e módszere során a pengét három lépésben élezik és csiszolják, így az él a finom felületnek köszönhetően rendkívül éles lesz. A jéggel edzett CRYODUR penge különösen vágó és ideális rugalmasságot biztosít. A kés számos tulajdonságát a gyártási helyének, Sekinek, a kard- és késkészítés hagyományos japán központjának köszönheti: éles, precíz és kiemelkedő esztétikumú.
MC63 acélból készült penge.
Pengehossz: 24 cm.
A CRYODUR jéggel edzett pengék különösen vágóképesek, korrózióállóak és a legjobb rugalmasságúak.
Ergonomikus markolat pakka fából: A késsel való fáradtságmentes és biztonságos munkavégzéshez.
Kiegyensúlyozott fogantyú kialakítás.
Polírozott Honbazuke ravasz.