A STAUB az új konyhai eszközsorozattal teszi teljessé konyhai kínálatát. A design ergonomikus, funkcionális és ugyanakkor gyönyörű, így az edények harmonikusan kiegészítik a STAUB többi termékét a konyhában és az asztalon. A merőkanál tökéletes eszköz a gombócok vagy zöldségek kiemeléséhez a fazékból, a főtt tojás kiemeléséhez a vízből vagy a sült krumpli kiszedéséhez a mélysütőből. A lyukak lehetővé teszik, hogy az összes folyadék visszaáramoljon az edénybe vagy serpenyőbe. A húslevesből vagy levesből a zsírt is jól le lehet vele szedni - ami még jobban működik, ha a leves kihűlt és a zsír megszilárdult. A nyél hosszú, akácfából készült, a merőkanál fő része fekete, matt szilikonból készült. Ez a kiváló minőségű anyag minden felületre alkalmas, beleértve a tapadásmentes bevonatokat is, rendkívül tartós és 220°C-ig hőálló.