AVOKÁDÓS SZENDVICS CÉKLÁS HUMMUSSZAL ÉS PISZTÁCIÁVAL
AVOKÁDÓS SZENDVICS CÉKLÁS HUMMUSSZAL ÉS PISZTÁCIÁVAL
Hozzávalók:
- ½ avokádó
- 2 koktélparadicsom
- 1 evőkanál pirított pisztácia
- 1 szelet parasztkenyér
- 2 evőkanál céklás humusz
- 2-3 friss bazsalikomlevél
- Só és bors
- 1 szelet lime
Elkészítése:
- Hámozzuk meg az avokádót, és vágjuk hosszában szeletekre. Mossuk meg és felezzük el a koktélparadicsomokat. A pisztáciát durvára vágjuk.
- Kenje a humuszt a kenyérre, majd helyezze rá az avokádószeleteket és a koktélparadicsomot. Szórjuk meg a pisztáciával, és díszítsük a bazsalikommal.
- Sóval és borssal fűszerezzük, és meglocsoljuk egy kevés lime-lével.