Termékek

CROSTINI KECSKESAJTKRÉMMEL ÉS FRISS ZÖLDFŰSZEREKKEL

CROSTINI KECSKESAJTKRÉMMEL ÉS FRISS ZÖLDFŰSZEREKKEL

CROSTINI KECSKESAJTKRÉMMEL ÉS FRISS ZÖLDFŰSZEREKKEL

Hozzávalók:

  • 100 g lágy kecskesajt
  • 50 g krémsajt
  • Tengeri só
  • Bors
  • 2 evőkanál citromlé
  • Olívaolaj
  • 3 szál menta és vízitorma
  • 10 szelet pirított kenyér vagy ciabatta

Elkészítése:

  1. A kecskesajtot villával összetörjük, és krémesre keverjük a krémsajttal.
  2. Keverjük össze a citromlevet és 7 evőkanál olajat a krémmel. Ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük.
  3. A kenyérszeleteket 2-3 evőkanál olajjal meglocsoljuk, és 200 fokon kb. 6-8 perc alatt ropogósra sütjük.
  4. Kenjük meg a kecskesajtkrémmel a crostinikat. Adjunk hozzá friss fűszernövényeket, és díszítsük mentával.


A tálaláshoz: