CROSTINI KECSKESAJTKRÉMMEL ÉS FRISS ZÖLDFŰSZEREKKEL
CROSTINI KECSKESAJTKRÉMMEL ÉS FRISS ZÖLDFŰSZEREKKEL
Hozzávalók:
- 100 g lágy kecskesajt
- 50 g krémsajt
- Tengeri só
- Bors
- 2 evőkanál citromlé
- Olívaolaj
- 3 szál menta és vízitorma
- 10 szelet pirított kenyér vagy ciabatta
Elkészítése:
- A kecskesajtot villával összetörjük, és krémesre keverjük a krémsajttal.
- Keverjük össze a citromlevet és 7 evőkanál olajat a krémmel. Ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük.
- A kenyérszeleteket 2-3 evőkanál olajjal meglocsoljuk, és 200 fokon kb. 6-8 perc alatt ropogósra sütjük.
- Kenjük meg a kecskesajtkrémmel a crostinikat. Adjunk hozzá friss fűszernövényeket, és díszítsük mentával.