Termékek

ROZMARINGOS CSIRKE

ROZMARINGOS CSIRKE

ROZMARINGOS CSIRKE

Hozzávalók:

Hozzávalók

6 db csirkemell filé 20 g vaj hagyma 250 g gomba 200 g szalonna 1 szál rozmaring 200 ml fehérbor só, bors egy csokor fűszernövény 800 g burgonya

Elkészítése:

  1. Süsse meg a 6 db csirkemell filét 20 g vajban.
  2. Adja hozzá a felszeletelt hagymát, a gombát, a kockára vágott szalonnát és a rozmaringágat.
  3. Öntse fel fehérborral, és fűszerezze sóval és borssal.
  4. Adjon hozzá rozmaringot.
  5. Helyezze a tetejére a felszeletelt burgonyát.
  6. Fedjüe le, és alacsony hőmérsékleten párolja 45 percig.
  7. Tálalás előtt néhány percig sütőben fedő nélkül is süsse át.


A tálaláshoz: