- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
TÖKÉLETES ZABKÁSA
TÖKÉLETES ZABKÁSA
Hozzávalók:
2 adag: - 10 evőkanál zabpehely - 3½ evőkanál kókuszreszelék - 2 teáskanál mazsola - 4 datolya - 2 teáskanál mandula - Friss eper és málna tetszés szerint - Tej vagy joghurt - Egy teáskanál fahéj - Méz
Elkészítése:
1.Keverjük össze a zabpelyhet, a kókuszreszeléket, a mazsolát és a mandulát. Vágjuk fel a 4 datolyát apró darabokra, és adjuk hozzá őket is. 2.Most lassan melegítsük fel a tejet egy serpenyőben, és amikor már langyos, adjuk hozzá a gabonakeveréket. Hagyjuk az egészet állandó kevergetés mellett együtt főni, amíg a tej és a gabona lágy kásává nem válik. Most osszuk el a kását két tálba, szórjunk mindegyikre egy-egy teáskanál fahéjat, és ízlés szerint díszítsük a tálakat friss eperrel, málnával és mézzel. 3. A zabkásakeverékünk hagyományos reggeli gabonapelyheként is egészen kiváló! Ismét öntsük két tálba, és szórjunk mindegyik tetejére egy-egy teáskanál fahéjat. Kedvtől függően hideg tejet vagy joghurtot, epret, málnát és mézet is adhatunk hozzá.
A tálaláshoz:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50