Termékek

VEGÁN KÓKUSZOS CSOKIS ZABKEKSZ

VEGÁN KÓKUSZOS CSOKIS ZABKEKSZ

VEGÁN KÓKUSZOS CSOKIS ZABKEKSZ

Hozzávalók:

30 db zabkeksz Elkészítési idő: 60 perc

Hozzávalók

200 g puha növényi margarin 75 g nyers nádcukor 75 g juharszirup 8 g bourbon vaníliás cukor 100 g teljes kiőrlésű búzaliszt 1 teáskanál sütőpor 150 g lágy zabpehely 75 g vegán étcsokoládécseppek 50 g kókuszreszelék

Elkészítése:

  1. Melegítsük elő a sütőt 180 °C-os felső és alsó hőfokra (160 °C-os légkeveréses sütő). Béleljük ki a tepsiket sütőpapírral.

  2. A vajat, a cukrot, a juharszirupot és a vaníliás cukrot kézi mixerrel habosra keverjük.

  3. Adjuk a lisztet és a sütőport a vajas keverékhez.
  4. Keverjük bele a zabpelyhet, a csokoládécseppeket és a kókuszreszeléket.
  5. Két teáskanállal vagy egy kis fagylaltkanalat használva kb. dió nagyságú golyókat formázzunk, és helyezzük őket az előkészített tepsire úgy, hogy egy kis hely maradjon közöttük.
  6. Süssük a kekszeket kb. 15-18 percig, amíg aranybarnára sülnek.
  7. Ezután vegyük ki, és hagyjuk kihűlni.

Tipp A zabkekszek vákuummal lezárva tárolhatók egy erre alkalmas ZWILLING FRESH & SAVE dobozban. Így a sütik tovább maradnak frissek és ízletesek.



A tálaláshoz: