- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
Kések
A Villeroy & Boch
Észrevette már, hogy milyen gyakran használ kést egy átlagos napon? Reggel megkenni egy pirítóst lekvárral, ebédidőben almát hámozni, vagy vacsorára finom grillezett steakből vágni egy szeletet - a Villeroy & Boch megfelelő típusú késeivel stílusosan ,,keni-vágja", amit csak kell, amikor csak kell.
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
Szinte minden kollekciónkban megtalálható a szokásos asztali, kenő- és halkés. Késeinkkel teljes felkészültségben van a kihívásokkal telibb ételekhez és különlegességekhez is. A kenyérkés éles fogai másodpercek alatt vágnak le egy szeletet, és egyetlen quattro stagioni sincs biztonságban a pizzakéseinktől.
Cooking Elements eszközök a konyhába
Minden amatőr szakács tudja, hogy főzéskor a jó kések nélkülözhetetlenek. A Cooking Elements kollekcióban kiváló minőségű konyhakéseket találhatunk. A Villeroy & Boch rendkívül nagy, hegyes húskései kiválóan alkalmasak hús és hal szeletelésére, így minden alkalommal tökéletesre sikerül a vágás. A zöldségkéseket finom munkára tervezték a konyha lombosabb oldalán. És minden konyha sokoldalú sztárja marad a Santoku és a klasszikus konyhakés, mindkettő ideális kockára vágásra és szeletelésre. Minden kés kapható kerámia pengével, műanyag kivitelben, vagy acél pengével és fa nyéllel.
Bármely munkához tökéletesen illő anyag
A kések a Villeroy & Boch asztali evőeszköz-készleteiből, rozsdamentes acélból készülnek, így tökéletesek a mindennapi használatra. A kollekciótól függően az asztali kések fogantyúi rozsdamentes acélból vagy élelmiszerbiztos műanyagból készülnek. A Cooking Elements sorozat is tartalmaz késeket, elegáns műanyag fogantyúval és kerámia pengékkel ellátva. Ezek hatalmas előnyökkel járnak számos konyhai feladatnál, és különösen könnyen tisztíthatók. Az acél pengével ellátott konyhakések a legalkalmasabbak a hús kicsontozására vagy a gyökérzöldségek aprítására. Finom fa fogantyúik modern megjelenést kölcsönöznek nekik. A rozsdamentes acél késektől eltérően a kerámia pengékkel vagy fa fogantyúval ellátottakat óvatosan, kézzel kell tisztítani.
Vágja úgy a kemény sajtot, mintha csak vaj lenne
A bor és a sajt minden kifinomult étkezési kultúra elengedhetetlen része. Hogy Ön és vendégei könnyedén tálalhassanak sajtot a világ minden tájáról, a Villeroy & Boch kifejlesztette a Kensington fromage kollekciót, amely lehetővé teszi, hogy minden sajtot közvetlenül, már a vágódeszkáról meg lehessen kóstolni. Fedezze fel a Provence-i Cachat kifinomult ízét a krémsajt-késsel, vagy használja a puha sajt-kést az érett Camembert vagy Gorgonzola tökéletes szeleteléséhez. Azok, akik szeretik hagyni, hogy az Allgäu Bergkäse diós íze szétolvadjon a nyelvükön, könnyedén kivághatnak egy szeletet a tömbből a keménysajtos kés segítségével. A parmezán-törő pedi a legnehezebb fajták, például a Grana Padano esetében válik hasznára.